onsdag 1 juli 2009

Gott öl på posten

Dagens middagsmums intog vi på en gammal favorit - Capitol City. Ett ställe som brygger sitt eget öl, och riktigt bra sånt om du frågar oss, och är inrymt i den vackra gamla postlokalen nära Union Station. De erbjuder stabil amerikansk mat och ett brett utbud av egenproducerad öl från ljus lager till riktigt mörk porter. Vi har provat oss igenom några olika sorter (alla utom de porteraktiga) och de funkar perfekt till den mat som erbjuds.

Lokalen är fantastiskt vacker och idag lät hovmästarinnan oss följa med bakom kulisserna och vi fick njuta av en härlig marmor och en takhöjd med stuckaturer som inte står våra europeiska tempel långt efter. Maten? Ja det blev ju kött och fisk i olika former. Några smackade förnöjt över revbenspjällen, något smörjde kråset med en Jambalaya, en annan mumsade på en macka med en tjock grillad bit tonfisk. En sallad satte punkt för kvällens ganska sena middagsbeställning.

Vår servitör från härmodagen JP fanns också på plats. Att han kände igen oss och kom fram för att prata lite får vi väl ta som en komplimang....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar